Stevnejakke

Savner du en fresh og pyntet stevnejakke? Equitem har flotte utvalg av stevnejakker du stolt kan vise deg frem i.

Se vårt utvalg

I teorien er enhver jakke som gir nok bevegelsesfrihet og varme samtidig, egnet for ridning. En stevnejakke derimot bør være både være pyntet og pen, behagelig og tilpasset din stil. 

Stevneutstyr til rytteren


Hvilket utstyr som gjelder under konkurranser kan variere noe ut i fra nivå og gren det konkurreres i, og om det er ponni eller hest. For å være på den sikre siden er det lurt å sjekke reglementet før du gjør nødvendige kjøp.

Stevneklær inkluderer alt fra ridejakke, stevnejakke, ridebukse, stevneskjorte og mye mer.

Hos Equitem finner du flotte klær til stevne med pent utvalg av farger, figurnære snitt og funksjonalitet, til all slags vær.

Les mer: Rideutstyr til hesten og rytteren.

Stevnejakke – Makebe: Cindy 


Modell “Cindy” er en veldig elegant stevnejakke for dame som finnes i størrelse 36-48.


Den kan bestilles i fargene: grå, marine, brun eller svart, og er laget med FMS.

FMS står for Free Movement System som betyr “system for fri bevegelse”. Produktet har ulike elastiske materialer i skulder- og ryggområdet som skaper større bevegelsesfrihet for utøveren.

Stevnejakke – Makebe: Tiffany

Modell “Tiffany” er en svært pen stevnejakke for dame som finnes i størrelse 36-48. Den kan bestilles i fargene marine eller svart, og er laget med FMS. 

Stevnejakke – Makebe: Tom

Modellen “Tom” er en flott stevnejakke for herre som finnes i størrelse 44-56. Den kan bestilles i fargene blå eller svart, og er også laget med FMS.  

Stort utvalg av hesteutstyr

Vi har alt du skulle trenge av hesteutstyr for å holde hesten glad og fornøyd. Vi har rideutstyr, fôr og pleieprodukter tilpasset akkurat det hesten din skulle ha behov for.

Om oss

Equitem har som mål å levere gode kundeopplevelser når du handler i vår nettbutikk.

Vi tilbyr produkter fra et stort utvalg av kvalitetssikrede og nye varer for hest og rytter, rask levering og produkter til fornuftig priser.

Goder som kunde

Som året før, tilbyr vi også i 2022 gratis frakt på kjøp over 500 kr, og egen frakt på kraftfôr. Levering skjer innen 3-4 virkedager og du har alltid 14 dagers åpent kjøp.

Ta kontakt

Dersom du har spørsmål ta gjerne kontakt med oss på på e-post eller på telefon: 45635874.

Hvis du vil holde deg oppdatert på produkter og nyheter hos Equitem, så meld deg på vårt nyhetsbrev da vel!

Se vårt utvalg