Sjabrakk

En sjabrakk er viktig utstyr for å beskytte salen mot hestens svette og støv. Ta en titt på vårt solide utvalg av sprang- og allroundsjabrakker.

Se vårt utvalg

Invester i godt utstyr

Driver du med hest, er det å gå inn i en hestebutikk som å komme til himmelen. Likevel er det viktig å ha tunga rett i munnen når du gjør et viktig og langvarig kjøp. Gjør du ett godt og gjennomtenkt kjøp av kvalitetsprodukter fra starten av, sparer du deg selv for mye trøbbel.

Hos oss får du gratis frakt på kjøp over 500kr (egen frakt på kraftfôr).

Bredt og spennende utvalg

Equitem tilbyr et komplett utvalg av forskjellige merker og ulik funksjonalitet til deg som trenger sømløst rytterutstyr eller robust hesteutstyr, til en god pris og høy kvalitet.

Hva er en sjabrakk?

En sjabrakk er utstyr som skal under hestens sal, og har som formål å absorbere hestens svette, i tillegg til å beskytte salen og hestens rygg. Sjabrakker kommer i mange forskjellige varianter og fungerer ofte også som pynt på hesten. 

Sjabrakk fra Makebe

En sjabrakk er viktig utstyr for å beskytte salen mot hestens svette og støv.

Sprangsjabrakker og allroundsjabrakker kommer i både tradisjonelle og mer fasjonable stiler, slik at du finner en stil som passer din smak. De er ikke bare funksjonelle, men kan også tilføre litt farge og stil til utstyret ditt.

Utvalget på nettsiden vår gjør det mulig å sette sammen dine egne farger på sjabrakk og kantebånd.

Den kan kjøpes i størrelse full, som fungerer best med en sal i størrelse 16,5". Sjabrakk er beskjedent merket med logo fra Makebe i enden.

Kjøp sjabrakk fra Makabe her.

Utstyr til hesten

Med utvalget vårt gjør vi det enkelt for deg å kun velge det beste til hesten.


Equitem har alt av utstyr som du trenger for å ta vare på hesten din. Vi gjør det enkelt for deg å kun velge det beste.


Vi hjelper deg gjerne med spørsmål og praktiske tips om hvordan du velger det rette utstyret og produktene til hesten.

Vi er også svært stolte av å besitte mirakelkuren fra EquiSolute – Total Care, som viser fantastiske resultater i behandlinger av seneskader, betennelser, og andre leddproblemer og regnes som den mest effektive behandlingen over hele verden.

Les mer: Equitem tilbyr fôr- og pleieprodukter fra Cavalor.

Utstyr til deg

Vårt sortiment dekker det du trenger for å gjøre ditt rytterutstyr komplett. Vi har blant annet et godt utvalg av kvalitetssikrede stevnejakker for dame og herre. 

Om oss

Vi tilbyr produkter fra et stort utvalg av kvalitetssikrede og nye varer for hesten og rytter, rask levering og produkter til fornuftig priser.

Equitem har som mål å levere gode kundeopplevelser når du handler i vår butikk. Hos oss kan du selvsagt velge i ulike betalingsmuligheter som blant annet Klarna, Vipps, Paypal, Mastercard etc.

Goder som kunde

Som året før, tilbyr vi også i 2022 gratis frakt på kjøp over 500 kr, og egen frakt på kraftfôr. Levering skjer innen 3-4 virkedager og du har alltid 14 dagers åpent kjøp!

Kontakt oss i dag

Dersom du har spørsmål, så send oss gjerne en e-post på: marita@equitem.no,
eller ring oss på telefon: 45635874.

Hvis du vil holde deg oppdatert på produkter og nyheter hos Equitem, så meld deg på vårt nyhetsbrev da vel!

Velg en forhandler som har hjerte for hesten. Velkommen til Equitem!

Se vårt utvalg