Cavalor

Leter du etter passende fôr eller pleieprodukter, men er usikker på hvilket som er best for din hest? Equitem har alle essensielle Cavalor-produkter du trenger.

Se vårt utvalg

Cavalor – Empower your ambition

Cavalor ble grunnlagt i 1989, og utvikler fôr, tilskuddsfôr og pleieprodukter til hest.

Sammen med et team av spesialister som utvikler produktene, gjennomfører også Cavalor grunnleggende vitenskapelig og praktisk forskning for å underbygge sine innovative produkter. 

​​Cavalors kraftfôr er velkjent over hele verden og brukes av topputøvere. Alle produkter er garantert dopingfrie, noe som er viktig for konkurransehester.

Les mer: Equitem tilbyr dressur-, sprang- og allroundsjabrakker.

Kraftfôr og grovfôr

Maten dyrene våre spiser kan deles inn i to hovedkategorier: kraftfôr og grovfôr.

Enkelt forklart er kraftfôr satt sammen slik at hesten får sine nødvendige næringsstoffer på en svært effektiv måte, mens betegnelsen grovfôr brukes på mindre energirikt fôr.

Eksempler på vanlige typer kraftfôr er havre og andre kornslag som bygg, hvete og mais. Grønnfôrvekster, gress, halm og poteter er eksempler på grovfôr.

Cavalor hestefôr

Gjennom denne arbeidsmetoden har Cavalor gjennom årene bygget opp en betydelig praktisk og teknisk kunnskap som gjør det mulig å utvikle effektive produkter.

Mottoet deres er: «Når det er resultatet som teller, kan du regne med vår kunnskap.»

Med kontinuerlig forskning og utvikling har kvaliteten på Cavalor stadig forbedret seg, og mange hester som tidligere ikke var interessert i denne typen fôr har nå begynt å nyte maten de får.

Cavalor Superforce

Cavalor Superforce er et topp kvalitetsfôr spesielt egnet for kraftige og aktive konkurransehester. Det passer utmerket for konkurransehester som må yte maksimal energi over en kort periode, og når man trenger hesten høyt konsentrert. Dette gjelder for eksempel spranghester, cutting- og løpshester.

Med kort, intens innsats (anaerobe aktivitet), bruker kroppen til hester hovedsakelig sukker, noe den får i stor grad fra korn i dette fôret med både havre, bygg, hvete og mais.

Cavalor Mash & Mix

Etter kraftig anstrengelse ønsker ikke hesten høyt konsentrert energifór, men foretrekker et lettfordøyelig måltid: Mash & Mix! Dette er spesielt formulert av lettfordøyelige naturlige råvarer.

Mash & Mix inneholder utelukkende ernæringsmessige elementer som hvete, kli og linfrø, smakfulle grønnsaker og urter som stimulerer fordøyelsen og åpner luftveiene.

Cavalor Start & Go

Cavalor Start & Go er skapt for den perfekte overgang fra melk til kraftfôr, uten en merkbar pause i vekst.

Start & Go kan gis fra 6 ukers alder. For best mulig effekt, lag først en blanding av Start & Go sammen med Probreed, så føllet venner seg til smaken og hardheten til pelletsen.

Probreed er en blanding rik på høye organiske proteiner, samt viktige vitaminer, mineraler og sporstoffer av eksepsjonell kvalitet.

Når føllet tygger lett og ordentlig kan det gis kun Start & Go. Fôret kan gis til føllet i et år, deretter gis Juniorix.

Cavalor pleieprodukter

Pleieprodukter til hest innebærer alt du trenger for å holde hesten frisk og glad. Det skal bidra til god hestevelferd ved hjelp av tilskudd av vitaminer, muskel-, sår-, hov- og pelspleie og andre viktige elementer som mugg- og insektmidler.

Under finner du bare noen flotte produkter i utvalget vårt.

Les mer: Flotte stevnejakker til dame og herre.

Cavalor PodoSens


Cavalor PodoSens er en terapeutisk olje for sensitive hover. PodoSens er en unik blanding av essensielle oljer som gir rask lindring av sensitive hover, styrker og fremmer hovens elastisitet og optimale vekst.

Cavalor Podo Guard

Cavalor PodoGuard er en næringsrik hovolje som kan brukes på sprukne, følsomme og skjøre hover.

Cavalor PodoGuard forbedrer hovens kvalitet og vekst, samtidig som at den skaper en optimal fuktighetsbalanse som fremmer hovens egenskap til selv å reparere hovsprekker. Den spesifikke essensielle oljen har en bakteriehemmende effekt.

Cavalor SoleMate


Cavalor SoleMate
er et naturlig produkt for pleie og forebygging av hovtraumer. Cavalor SoleMate reduserer hovbetennelser og lindrer også smerter.

Cavalor MudDoc

Cavalor MudDoc er en hurtigvirkende og effektiv krem ​for mugg. Den er 100 prosent  naturlig og helt dopingfri. Cavalor MudDoc stimulerer blodsirkulasjonen i behandlingsområdet, noe som hjelper huden til å restituere seg raskere. Den hindrer bakterier fra å feste seg, noe som også gir en forebyggende effekt.

Nyhet – Cavalor FreeBute Gel

Cavalor FreeBute Gel er en effektiv gele som gir rask lindring for ømme og stive muskler, ledd og sener, og hovne ben. Cavalor FreeBute Gel kan masseres inn på hesten daglig, før eller etter du rir for å løsne ømme muskler.

Cavalor – en historie om innovasjon, kvalitet og resultater

Cavalor startet opp i 1989 under ledelse av Peter Bollen. Gjennom hans lidenskap for hest og ernæring har han skapt et innovativt og ledende merke innen kosttilskudd og pleieprodukter til hester.

Raske resultater

Cavalor retter seg mot og hjelper høytytende konkurransehester. Deres strenge kvalitetskontroll og velsmakende oppskrift gir effektive resultater, i løpet av noen få uker.

Selv om de er spesielt rettet mot konkurransehester for å forbedrede prestasjoner, har de i dag et bredt spekter av tilpasset fôr med ulik funksjonalitet.

Sterk posisjon i dag

Hesteeiere over hele verden blir begeistret over å se en forbedring i den fysiske tilstanden til hesten samtidig som det mentale ble ivaretatt.

Dette ga Cavalor en posisjon hvor de kunne tilby den ultimate standard som ingen andre kunne tilby i hestemiljøet. Selv i dag er deres fôr, tilskudd og pleieprodukter de beste på markedet, som gjør at hester kan levere sine beste resultater uavhengig disiplin eller behov.

Cavalor-produktene har blitt respektert og hyllet i flere år for deres unike kvalitet. 

Om oss

Hos Equitem finner du alt du trenger for å holde hesten sunn, sterk og ha et produktivt liv. Vårt mål er å levere gode kundeopplevelser når du handler i vår nettbutikk.

Equitem tilbyr produkter fra et stort utvalg av kvalitetssikrede og nye varer for hest og rytter, rask levering og produkter til fornuftig priser. 

Goder som kunde

Vi tilbyr gratis frakt på kjøp over 500 kr, mens det er egen frakt på kraftfôr. Levering skjer innen 3-4 virkedager og du har alltid 14 dagers åpent kjøp!

Ta kontakt

Dersom du har spørsmål ta gjerne kontakt med oss på på e-post: marita@equitem.no eller på telefon: 45635874.

Hvis du vil holde deg oppdatert på produkter og nyheter hos Equitem – registrer og meld deg på vårt nyhetsbrev!

Se vårt utvalg